مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > ثبت نام پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد آغاز شد

ثبت‌نام پذیرش دانشجو در رشته‌های مقطع کارشناسی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد آغاز شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، ثبت‌ام  پذیرش دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ۱۴۰۰ از امروز شروع و تا دوشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

علاقمندان می‌توانند جهت ثبت‌نام در مقطع کارشناسی ناپیوسته به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد مراجعه نمایند.

رشته‌های مقطع کارشناسی ناپیوسته مورد پذیرش در این مرکز شامل  مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فرهنگی،ارزیابی فرهنگی)، روابط عمومی(الکترونیک،رفتاراجتماعی و افکارسنجی)، مدیریت گردشگری، طراحی و الگوسازی پوشاک-لباس مجلسی و خانگی، گرافیک-پوستر و نشانه، مهندسی فناوری شبکه‌های کامپیوتری، مهندسی فناوری اطلاعات-برنامه‌نویسی تحت وب، مهندسی فناوری اطلاعات- فناوری اطلاعات، مترجمی همزمان زبان انگلیسی، مدیریت اماکن ورزشی، مربیگری آمادگی جسمانی و حقوق ثبتی می‌شود.