مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > کارگروه «اعتبار مالیاتی و صنعت داروسازی» در جهاددانشگاهی خراسان رضوی

در راستای قانون جهش تولید دانش‌بنیان برگزار شد:

کارگروه «اعتبار مالیاتی و صنعت داروسازی» در جهاددانشگاهی خراسان رضوی

سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با همکاری معاونت پژوهشی، کارگروه «اعتبار مالیاتی و صنعت داروسازی» را برگزار کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، این نشست با حضور دکتر محسن فتحی نجفی، مدیر عامل شرکت سورن تک توس و عضو شورای علمی پژوهشکده بیوتکنولوژی و رییس هیات مدیره انجمن صنفی داروسازان خراسان رضوی در راستای قانون جهش تولید دانش‌بنیان برگزار شد.

تحقق موضوعات محوری پژوهشی که در صنعت داروسازی قابلیت تعریف پروژه تحقیق و‌ توسعه دارد، در این کارگروه مورد بحث قرار گرفت.

همچنین بنا شد تا از پتانسیل جهاد دانشگاهی خراسان رضوی در راستای بهره‌وری از تجهیزات و دستگاه هایی که در راستای پروژه های تحقیق و توسعه است، استفاده شود.