مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > نشست سرپرست سازمان تجاری سازی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با بیش از ۹۰دانش آموز

در راستای طرح گذر شکوفایی استعدادهای نخبگانی برگزار شد:

نشست سرپرست سازمان تجاری سازی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با بیش از ۹۰دانش آموز

در راستای اجرای طرح گذر شکوفایی استعدادهای نخبگانی، نشست سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با بیش از ۹۰ نفر از دانش آموزان نخبه و علاقمند به فعالیت در فضای کسب و کار برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی جهاد دانشگاهی مشهد، مهندس احمد افروغی  در جمع دانش آموزان به مدل های توانمندسازی برای ورود به بازار اشاره کرد.

وی با تاکید بر اینکه دانش آموزان حایز شرایط براساس مدل توانمندسازی در گذر شکوفایی و ستفا( سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان) مورد حمایت قرار می‌گیرند ، به حمایت های جهاد دانشگاهی در این خصوص اشاره نمود.

براساس این گزارش، این نشست با هدف حمایت از دانش آموزان دارای  MVP( اختراع ، اکتشاف ، نمونه آزمایشگاهی، محصول قابل ارایه به بازار و … ) در سالن شورای مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد.