مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > تاکید سرپرست سازمان تجاری سازی جهاددانشگاهی خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیتهای قانون جهش تولید دانش بنیان

سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی بر استفاده از ظرفیت های قانون جهش تولید دانش بنیان تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، مهندس احمد افروغی در نشست با شرکت های «ریزان فلز توس» و شرکت «کارماتیک» که با همکاری معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی و مجتمع فنی مهندسی برگزار شد، بر استفاده از ظرفیت های قانون جهش تولید دانش بنیان در راستای رفع نیازهای این شرکت توسط جهاد دانشگاهی خراسان رضوی تاکید کرد.

در این جلسه نحوه افزایش تعاملات و همکاری های پژوهشی فی ما بین مورد بررسی قرار گرفت.