مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > ۲ ایده دانشجویی در شورای پذیرش مرکز نوآوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی تایید شد

در نخستین جلسه ارایه ایدههای دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

۲ ایده دانشجویی در شورای پذیرش مرکز نوآوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی تایید شد

در نخستین جلسه ارایه ایده های دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در شورای پذیرش و سرمایه گذاری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دو ایده مورد تایید هیات داوران شورای پذیرش قرار گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مهندس احمد افروغی رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با تایید این خبر گفت: در راستای حمایت از طرح ها و  پروژه های دانشجویان و صاحبان ایده علاقمند به فضای کسب و کار ، جلسه شورای پذیرش و سرمایه گذاری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی با بررسی و دفاع از ۴ ایده از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد تشکیل شد که ایده دانشجویان محمد حسین جعفری با عنوان ” طرح تجاری اپلیکیشن آماج ” و  علی وجدانی با عنوان “سامانه قراردادهای حقوقی” مورد تایید قرار گرفت.

نتیجه دو ایده دیگر با رای هیات داوران، نیاز به اصلاح عنوان شد.

براساس این گزارش، تشریح کلی چهار ایده توسط مهندس احمد افروغی رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در جلسه انجام شد و در ادامه صاحبان ایده به ارایه خود پراختند.

در ادامه پرسش و پاسخ با داوران صورت گرفت و در نهایت اعلام نتیجه ارزیابی توسط هر داور انجام شد.