مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > کلیه کلاس‌های این مرکز به صورت حضوری برگزار می‌گردد

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد:

کلیه کلاس‌های این مرکز به صورت حضوری برگزار می‌گردد

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد گفت: با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا کلیه کلاس‌های این مرکز از امروز ۱۴ فروردین به صورت حضوری برگزار می‌گردد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مهندس احمد افروغی با بیان این مطلب افزود: دانشجویان برای حضور در کلاس‌های دانشگاه‌، باید دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند.

وی تاکید کرد:  فاصله گذاری و پروتکل‌های بهداشتی از جمله باز کردن پنجره‌ها جهت تهویه هوا به صورت کامل در برگزاری کلاس‌های مرکز رعایت خواهد شد.

افروغی خاطرنشان کرد:  برای دانشجویانی که در کلاس‌ها حضور نیابند غیبت رد خواهد شد مگر آنکه دانشجویی دچار بیماری همچون کرونا و یا علائم کرونا را داشته باشد.

به گفته رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، آزمون‌های پایان ترم این مرکز نیز به صورت حضوری برگزار خواهد شد.