مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > کسب مقام های برتر توسط دانشجویان و اساتید علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

مسابقات شطرنج مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی؛

کسب مقام های برتر توسط دانشجویان و اساتید علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در مسابقات شطرنج مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی خوش درخشید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، روز گذشته مسابقات شطرنج مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی در محل هیات شطرنج خراسان رضوی در سه گروه دانشجویان آقا و خانم و اساتید برگزار گردید.

در بخش دانشجویان پسر “رضا حشمتیان” از علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، “علیرضا قربانیان” از مرکز علمی کاربردی سحرخیز و “احسان علومی” از مرکز علمی کاربردی  بهزیستی شکوه مهر مقام های اول تا سوم را کسب نمودند.

در بخش دانشجویان دختر “مهناز شریفی” و “نگار سمیعی” از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد مقام های اول و دوم را کسب نمودند و مقام سوم به “مهلا جوانبخت” از مرکز علمی کاربردی سحر خیز تعلق گرفت.

در بخش اساتید و کارکنان “علی اخلاقی” از علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد رتبه اول، “علیرضا نژادمحمد” ار مرکز علمی کاربردی سحر خیز مقام دوم و “حمید هادی‌نیا” از دانشگاه جامع واحد خراسان رضوی به مقام سوم دست یافتند.