مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > کسب مقام نایب قهرمانی توسط دانشجوی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

هشتمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی رشته پومسه

کسب مقام نایب قهرمانی توسط دانشجوی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

مقام دوم هشتمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی رشته پومسه به دانشجوی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد تعلق گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، وحید متین دانشجوی رشته تربیت بدنی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد موفق به کسب مدال نقره هشتمین دوره مسابقات قهرمان کشوری دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی رشته پومسه شد.

مراسم اختتامیه این مسابقات صبح امروز با حضور دکتر عباسی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به صورت مجازی از طریق لینک vc1.uast.ac.te برگزار شد و نفرات برتر با حضور در واحد استانی لوح تقدیر و مدال خود را دریافت نمودند.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد ضمن تبریک به این دانشجوی پرتلاش بابت کسب مقام نایب قهرمانی، موفقیت روزافزون برای وی آرزومند است.