مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > کسب مقام توسط هر چهار نماینده علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

مسابقات رزمی بسیج دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی برگزار شد؛

کسب مقام توسط هر چهار نماینده علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

دانشجویان رشته تربیت بدنی مرکز جهاددانشگاهی مشهد موفق به کسب مقام در مسابقات استانی حوزه بسیج امام حسن‌(ع) دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این مسابقات در دو بخش کیوروگی(هشت وزن) و پومسه در تاریخ ۴ و ۵ مردادماه در دو گروه آقایان و خانم‌ها برگزار شد و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با ۴ نماینده در این مسابقات شرکت نمود که در بخش کیوروگی خانم‌ها “نازنین رعنایی”، “زهرا ایوبی” و “الناز متین‌نژاد” به ترتیب موفق به کسب مقام اول وزن ۶، مقام دوم وزن ۴ و  مقام سوم وزن ۲ شدند.  در بخش پومسه نیز “ساجده دهقان زاده” موفق به کسب مقام دوم گردید.

داشتن حداقل کمربند مشکی دان یک و قرار گرفتن در رده سنی متولدین ۱۳۸۴/۱۰/۱۰ به قبل در بخش کیوروگی، قرار گرفتن در رده سنی ۱۸ تا ۳۰ سال برای بخش پومسه انفرادی و پومسه ابداعی و همچنین قرار گرفتن در درده سنی ۳۱ تا ۴۰سال برای بخش پومسه استاندارد از شرایط حضور در این مسابقات بود.

لازم به ذکر است نفرات برتر به مسابقات کشوری اعزام می شوند.