مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > کسب عنوان نایب قهرمانی توسط تیم خانم‌های مرکز

پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی؛

کسب عنوان نایب قهرمانی توسط تیم خانم‌های مرکز

فینال پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی مرحله استانی با نایب قهرمانی تیم خانم‌های مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به پایان رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، روز گذشته تیم خانم‌های مرکز با قرار گرفتن در جایگاه موافق با گزاره “کسب و کارهای آنلاین، جایگزین مناسبی برای کسب و کارهای سنتی هستند” به مقام دوم مسابقات رسید.

تیم خانم‌های علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با ترکیب “افسانه اسماعیلی” دانشجوی رشته فناوری اطلاعات، “تکتم شاطری” دانشجوی رشته مدیریت امورفرهنگی، “عاطفه ایماندوست” دانشجوی رشته روابط عمومی و “فرزانه فریدونی فروزنده” دانشجوی رشته گردشگری با سرپرستی “محسن صابری نجفی” عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی مرحله استانی به رقابت پرداخت.