مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > کسب عناوین برتر اولین دوره پاراالمپیاد ورزشی مجازی توسط دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد موفق به کسب عناوین نخست اولین دوره پاراالمپیاد ورزشی مجازی شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، اولین دوره پاراالمپیاد ورزشی مجازی در رشته‌های تنگه توپی، کنترل توپ تنیس روی میز، نشانه گیری توپ و سنگ، بدمینتون با بادکنک، پرتاب توپ داخل سبد و شوت پنالتی، با اعلام نفرات برتر به کار خود پایان داد و دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد موفق به کسب رتبه های نخست این مسابقات شدند.

در  رشته پرتاب توپ در سبد “مهدی خوشنود” و “محسن مسجدی مقدم” به ترتیب موفق به کسب مقام های اول و سوم شدند. در رشته کنترل توپ تنیس روی میز “مریم برازنده” موفق به کسب مقام دوم گردید. همچنین در رشته‌های تنگه توپی و شوت پنالتی “فهیمه خشنود” و “حجت قلی زاده” موفق به کسب رتبه سوم شدند.

این مسابقات به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی، اداره کل تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اداره کل وزارت ورزش و جوانان خراسان رضوی، فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولان ، فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی و اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم و تحقیقات و فناوری برگزار گردید.