پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی؛

کسب رتبه سوم توسط گروه آقایان مرکز

تیم آقایان علمی کاربردی جهادانشگاهی مشهد مقام سوم پنجمین دوره مرحله استانی مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی را کسب کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، روز گذشته و در دومین روز از برگزاری پنجمین دوره مرحله استانی مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی تیم آقایان مرکز به عنوان گروه موافق با گزاره “بهره گیری از ظرفیت و توانمندی دانشجویان برای مشارکت در امور جامعه بسیار مفید و موثر می باشد” در رقابتی نزدیک با تیم علمی کاربردی تصمیم یار توس(۲) موفق به شکست این تیم نشد و مقام سوم مسابقات را به خود اختصاص داد.

“سجاد اله‌یاری” دانشجوی رشته فناوری اطلاعات،”ابوالفضل ایزدی” دانشجوی رشته روابط عمومی، “محسن بشیان” دانشجوی رشته مدیریت امور فرهنگی و “ابراهیم ضرغام پور” دانشجوی رشته روابط عمومی تیم آقایان مرکز در این دوره را همراهی می‌کردند.

“محسن صابری نجفی” عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی استاد راهنمای تیم‌های مرکز در پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشد.