مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > کسب رتبه دوم توسط مدرسان مرکز/ حضور دانشجوی مرکز در تیم هیات داوران

مدرسان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در رویداد ملی شیکاپ موفق به کسب رتبه دوم شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، «مرضیه ورزگانی» و «عالیه ورزگانی» از مدرسان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در  رویداد ملی شیکاپ ویژه تیم های کسب و کار عرصه پوشاک که با هدف شناسایی صاحبان طرح های کسب و کار جهت معرفی به سرمایه گذاران، تولیدکنندگان و فعالان خوشه صنعت پوشاک برگزار شد تا فرصتی برای شبکه سازی ، مشارکت اقتصادی و سرمایه‌گذاری باشد با ارایه طرح « نوآوری در رفوگری» موفق به کسب رتبه دوم شدند.

براساس این گزارش، «حکمت یزدانی» از دانشجویان رشته کسب و کار مرکز  که نماینده اتحادیه فروشندگان پوشاک مشهد و عضو شورای راهبردی خوشه پوشاک خراسان رضوی می‌باشد، به عنوان داور در رویداد شیکاپ حضور داشت.