مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > کسب رتبه دوم توسط دانشجوی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

اختتامیه جشنواره سراسری رسانه و فضای مجازی برگزار شد؛

کسب رتبه دوم توسط دانشجوی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

رتبه دوم سومین جشنواره سراسری نشریات، رسانه و فضای مجازی به دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد تعلق گرفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مراسم اختتامیه سومین جشنواره سراسری نشریات، رسانه و فضای مجازی صبح امروز ۱۱اسفندماه به صورت مجازی برگزار شد و “سیدرضا مهدوی” دانشجوی رشته کامپیوتر علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با ارایه اثر نرم افزار قرآنی “منهاج” در بخش رسانه و فضای مجازی -اپلیکیشن موفق به کسب رتبه دوم جشنواره شد.

مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد ضمن تبریک به این دانشجوی پرتلاش برای کسب این عنوان، آرزوی موفقیت روز افزون برای وی دارد.

گفتنی است سومین جشنواره درون دانشگاهی نشریات، رسانه و فضای مجازی دانشگاه جامع علمی کاربردی در دو بخش نشریات دانشجویی و بخش رسانه و فضای مجازی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی برگزار شد.