انجمن علمی کامپیوتر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار می کند:

کارگاه فوت های کوزه گری فریلنسری

انجمن علمی کامپیوتر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد کارگاه فوت های کوزه گری فریلنسری را برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، پتانسیل های کسب درآمد فریلنسری ، معرفی پر درآمدترین مشاغل فریلنسری، معرفی بسترهای کاری، ملاک های انتخاب بازار هدف ، روش های جذب مشتری ، پروپوزال نویسی، نحوه انجام پروژه، چیدن استراتژی بازاریابی شخصی، روش های افتتاح حساب های وریفای شده، راهکارهای اتصال به پلتفرم های بین المللی، روش های دریافت و نقد کردن درآمدهای ارزی در این دوره مدنظر است.

از امتیازات این دوره ارائه خدمات فریلنسری دلاری به همراه پشتیبانی همراه با گواهی حضور در کارگاه است.

مکان برگزاری کارگاه در سه راه ادبیات، مجتمع دکتر شریعتی ، مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد،طبقه دوم ، سالن شوراست.

زمان برگزاری نیز روز پنج شنبه ۲۳ آذر ساعت ۱۶ می‌باشد.

هزینه شرکت در دوره مبلغ ۱۹۸ هزار تومان است.

ثبت نام:

associationJDM@