مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > کارگاه آموزشی «مذاکره کاربردی» با ارایه ۴۰ تکنیک و راهبرد

مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، کارگاه آموزشی «مذاکره کاربردی» را با ارایه ۴۰ تکنیک و راهبرد در مذاکره برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، این کارگاه با تدریس «مجید رضا فکری»، مدرس دانشگاه برگزار می شود که سرفصل های آن شامل انواع مذاکره از نظر فرایندی و نوع کارکرد، مهارت‌های اصلی مذاکره کننده، مدیریت تعارض و سبک های مدیریت آن و ارایه ۴۰ تکنیک و راهبرد کاربردی در مذاکره است.

ثبت نام جهت کلیه علاقمندان تا تاریخ ۲ دی ماه انجام می شود و شروع دوره روز  دوشنبه  ۴ دی ماه از ساعت ۱۴ تا ۲۰ می باشد.

شهریه دوره برای متقاضیان آزاد، مبلغ ۹۰۰ هزار تومان است؛ ویژه دانشجویان و فارغ التحصیلان مرکز علمی جهاد دانشگاهی مشهد با تخفیف مبلغ  ۶۰۰ هزار تومان می‌باشد.

علاقه مندان جهت ثبت نام در دوره می توانند از طریق راههای ارتباطی ذکر شده اقدام نمایند.

@farhangi_jdm  تلگرام
@honarijdm    ایتا

۰۵۱۳۱۹۹۷۲۷۰
۰۵۱۳۱۹۹۷۲۷۵

ثبت نام حضوری نیز برای متقاضیان با مراجعه به مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد( طبقه دوم، اتاق ۳۲۵ ) واقع در سه راه ادبیات، مجتمع دکتر شریعتی جهاد دانشگاهی انجام می‌شود.

ارایه گواهی شرکت در دوره نیز از امتیازات کارگاه آموزشی « مذاکره کاربردی» است.