مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > کارگاه آموزشی« مبانی اولیه طب انتقال خون» در جهاد دانشگاهی مشهد

با هدف آگاهی همگانی از فواید اهدای خون برگزار می‌شود:

کارگاه آموزشی« مبانی اولیه طب انتقال خون» در جهاد دانشگاهی مشهد

کارگاه آموزشی « مبانی اولیه طب انتقال خون» با هدف اشاعه فرهنگ اهدای خون در سالن شورای مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، مدرس این کارگاه آموزشی دکتر محمد شریف الحسینی، مدیر واحد برنامه ریزی، جذب و نگهداری اهدا کنندگان انتقال خون خراسان رضوی است که با رویکرد آگاهی همگانی از فواید و مزایای متعدد علمی و اثبات شده اهدای خون، همچنین اهمیت تامین خون و فرآورده های زندگی بخش خونی خواهد بود.

دانشجویان علاقمند می توانند در روز دوشنبه، ۵ دی ماه ساعت ۱۴ در این کارگاه آموزشی شرکت کنند.