مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > کارگاه آموزشی تکثیر گیاهان آپارتمانی و نهال کاری در محوطه دانشگاه

کانون منابع طبیعی و محیط زیست به مناسبت روز درختکاری برگزار نمود:

کارگاه آموزشی تکثیر گیاهان آپارتمانی و نهال کاری در محوطه دانشگاه

همزمان با روز درختکاری، کارگاه آموزشی تکثیر گیاهان آپارتمانی و کاشت درخت در محوطه فضای سبز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، صبح امروز ۱۵اسفندماه به مناسبت روز درختکاری کانون منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی تکثیر گیاهان آپارتمانی با تدریس محمدنادر کوهستانی کارشناس مهندسی کشاورزی نمود.

این کارگاه در محل گلخانه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد و دانشجویان با نحوه تکثیر و کاشت گیاهانی از قبیل پتوس، شمعدانی، اطلسی و … آشنا شدند. در ادامه نیز نحوه صحیح نهال کاری همراه با کاشت درخت در محوطه فضای سبز دانشگاه آموزش داده شد.