مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > نشست هم اندیشی و تبادل نظر با کارشناسان فرهنگی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی

به میزبانی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد:

نشست هم اندیشی و تبادل نظر با کارشناسان فرهنگی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی

نشست هم اندیشی و تبادل نظر با کارشناسان فرهنگی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی به میزبانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این نشست توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد خراسان رضوی با حضور حجت الاسلام خیرآبادی رابط دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد خراسان رضوی و حمید هادی نیا مسوول اداره امور فرهنگی دانشجویی این واحد استانی در محل سالن شورای مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد.

در این نشست مسوولان و کارشناسان فرهنگی مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی به ارایه نظرات و پیشنهادهای خود در خصوص فعالیت های فرهنگی مراکز در دوره کرونا و بعد از آن پرداختند.