پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی؛

معرفی اعضای دو تیم مرکز

تیم‌های علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد جهت شرکت در پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی معرفی شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این مرکز همانند دوره‌های گذشته با معرفی دو تیم خانم‌ها و آقایان اقدام به شرکت در مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کرده است.

اعضای تیم خانم‌ها را “افسانه اسماعیلی” دانشجوی رشته فناوری اطلاعات، “تکتم شاطری” دانشجوی رشته مدیریت امورفرهنگی، “عاطفه ایماندوست” دانشجوی رشته روابط عمومی و “فرزانه فریدونی فروزنده” دانشجوی رشته گردشگری تشکیل می دهند.

“سجاد اله‌یاری” دانشجوی رشته فناوری اطلاعات،”ابوالفضل ایزدی” دانشجوی رشته روابط عمومی، “محسن بشیان” دانشجوی رشته مدیریت امور فرهنگی و “ابراهیم ضرغام پور” دانشجوی رشته روابط عمومی نیز اعضای تیم آقایان مرکز را تشکیل می‌دهند.

“محسن صابری نجفی” عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی استاد راهنمای تیم‌های مرکز در پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی می باشد.