مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > معرفی اساتید نمونه مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی

به مناسبت بزرگداشت مقام معلم برگزار گردید:

معرفی اساتید نمونه مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی

به مناسبت بزرگداشت مقام معلم و همزمان با روز بزرگداشت حکیم عمر خیام، اساتید و مدرسان نمونه مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی معرفی شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، صبح امروز مراسم معرفی و تقدیر از اساتید نمونه مراکز آموزش علمی کاربردی استان خراسان رضوی با حضور دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مرتضی تشکری رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، حجت الاسلام رمضانی معاون فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی و  تعدادی از روسا و سرپرستان مراکز علمی کاربردی استان خراسان رضوی در محل سالن آمفی تئاتر فردوسی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم دکتر مرتضی تشکری ضمن تقدیر از روسای دانشگاه‌های علمی کاربردی استان نسبت به مدیرت و برنامه ریزی جهت برگزاری کلاس های دانشگاه در دوران شیوع بیماری کرونا به صورت مجازی، ابراز امیدواری کرد که در ترم تحصیلی آینده کلاس ها به صورت حضوری برگزار گردد.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی و اعمال تحریم های ظالمانه رییس جمهور پیشین امریکا، آمادگی مراکز علمی کاربردی استان جهت مواجه شدن با شرایط متفات اقتصادی در ترم پیش رو را متذکر شد.

در ادامه مراسم  دکتر محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن قرائت پیام تبریک دکتر امید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به مناسبت بزرگداشت مقام معلم، از زحمات و تلاش های اساتید و مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی تشکر  کرد و بر بهبود کمی و کیفی آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به اعمال سطح بندی مراکز  تاکید نمود.

دکتر محمدی با تاکید مجدد بر اینکه معلمی شغل انبیاست، گفت: سیستم موجود جهت پذیرش اساتید و مدرسان دانشگاه جامع علمی کاربردی سبب شده است تا تعداد مدرسان از ۹۰هزار نفر به ۳۵ هزار نفر کاهش یابند و این امر باعث شد تا تعداد ۳۵هزار مدرس مجرب و متخصص را در اختیار داشته باشیم که این امر موجب افزایش سطح کیفی آموزش گردید.

وی افزود:  مشکلاتی که توسط استادان و روسای مرکز عنوان گردید مورد بررسی قرار  خواهد گرفت تا هرچه سریعتر رفع گردد.

در پایان این مراسم  از ۱۴نفر از مدرسان نمونه استان ( “گلاله اسکویی” و  “محمد مقضی” از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، “سید ابوالقاسم موسوی” و “بابک مهرآوران”  از مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر، “سیده خاطره دانشجووش” از مرکز آموزش علمی کاربردی خبرنگاران، “مرجان تقی پور” از مرکز آموزش علمی کاربردی تصمیم یار توس، “محمد نامداریان” از مرکز آموزش علمی کاربردی کشت و صنعت جوین” “ندا هاشمی” و “مهدی جلالی” از  مرکز آموزش علمی کاربردی عالیس، “ملیحه سبزه کار” از  مرکز آموزش علمی کاربردی پارت لاستیک، “رویا اقبال” از مرکز آموزش علمی کاربردی مرکز تربت حیدریه، “محبوبه اصغری” از مرکز آموزش علمی کاربردی شهرداری کاخک، “علیرضا نژادمحمدنامقی” از مرکز آموزش علمی کاربردی سحر خیز و  “الهه کفشی تقی آبادی” از مرکز آموزش علمی کاربردی سینا) تقدیر به عمل آمد.

لازم به ذکر است که این مراسم با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی به صورت حضوری و آنلاین برگزار گردید.