مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > مشارکت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در ۷رشته تحصیلی با آموزش و پرورش ناحیه ۴

با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در رشته‌های”بورس و اوراق بهادار”، “گرافیک رایانه‌ای”، ” برنامه نویسی بازی‌های رایانه‌ای”، “هتل داری”، “گردشگری”، “راهنمای گردشگری(تورلیدر)”، “پرورش قارچ”  آموزش و پرورش ناحیه ۴ مشهد در مقطع دیپلم کار و دانش و دوره دوم متوسطه ثبت نام می نماید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی، در این همکاری امکان بهره گرفتن از دانش اعضای هیات علمی و پژوهشگران جهاددانشگاهی مشهد، همچنین استفاده از امکانات پژوهشکده گردشگری، بیوتکنولوژی و سایر گروه‌های پژوهشی ، امکانات مجتمع آموزشی دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی فراهم شده است.

گفتنی است دانش آموزان دارای ایده می توانند از مرکز نوآوری و کارآفرینی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد استفاده نمایند.

علاقمندان می توانند جهت ثبت نام به اداره آموزش و پرورش ناحیه ۴ واقع در بلوار سازمان آب و همچنین هنرستان شهید جواد قدیری بین مطهری جنوبی ۲۴ و۲۶ مراجعه نمایند و یا با شما ۳۱۹۹۷۲۹۳-۰۵۱تماس بگیرند.