مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > مسابقات فوتبال چهار جانبه با حضور تیم مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

هیات ورزش های دانشگاهی خراسان رضوی به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد، مسابقات فوتبال چهارجانبه را با حضور مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد،  به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، مسابقات فوتبال چهارجانبه با حضور تیم های مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد ، دانشگاه فردوسی مشهد ، دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه خیام برگزار می شود .

دانشجویان علاقه مند به شرکت در این مسابقه می توانند نام و نام خانوادگی خود را به شماره ۰۹۱۵۸۱۲۷۱۲۷ پیامک و اعلام آمادگی نمایند .

این مسابقات از تاریخ ۲۲ تا ۲۴ آذر ماه در زمین چمن مجموعه ۲۲ بهمن  برگزار می شود.