مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > وبینار تخصصی “هوش مصنوعی” ویژه اساتید علوم کامپیوتر دانشگاه هرات

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می کند:

وبینار تخصصی “هوش مصنوعی” ویژه اساتید علوم کامپیوتر دانشگاه هرات

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، وبینار تخصصی “هوش مصنوعی” را  ویژه اساتید علوم کامپیوتر  و دانشجویان سال آخر دانشگاه غالب هرات برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، وبینار تخصصی “هوش مصنوعی” با تدریس دکتر ابوالفضل یاسینی، مدرس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در روز های پنجم و ششم شهریور از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۰:۳۰ ( ۹:۳۰ تا ۱۱:۳۰ به وقت هرات) به صورت آنلاین برگزار می شود.

دکتر یاسینی، متخصص در حوزه سیستم های چند عامله، بینایی ماشین و یادگیری عمیق و دکترای مکانیک دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در این وبینار به محورهای هوش مصنوعی و کاربردهای آن در صنایع مختلف، مسیر و نقشه راه یادگیری هوش مصنوعی و بررسی نمونه پروژه های عملی خواهد پرداخت.