مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > مدرس دانشگاه: دانشجویان محرک چرخه استارتاپ‌ها هستند

مدرس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد تاثیر استارتاپ‌ها در آینده بازار کاری دانشجویان و تغییر مسیر دانشجویان به سمت کارآفرینی را مهمترین و بزرگترین نقش استارتاپ‌ها دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، سلماز آخوندی با اشاره به نقش دانشجویان در پیشبرد اهداف استارتاپ‌ها اظهارداشت: حضور دانشجویان یعنی آبی که در چرخه استارتاپ‌ها ریخته می‌شود، اگر این آب وجود نداشته باشد، این چرخه به حرکت در نمی‌آید.

مدرس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: تبدیل ایده به بحث کارآفرینی و کار، ایجاد فضای مسالمت آمیز و دلسوزانه، آموزش‌های تخصصی جهت راه اندازی کسب و کار، حمایت از دانشجویان کارآفرین در بخش‌های رشد و مراحل پیشرفت آنها و کمک کردن به تیم‌های کارآفرینی در بخش فناورانه، معرفی لینک‌ها و در اختیار قراردادن آنها برای کسب و کارهای راه اندازی شده از مهمترین نقش‌‌های یک استارتاپ‌ در آینده بازار کاری دانشجویان است.

آخوندی به نقش دانشگاه در جهت‌دهی ایده‎‌‌های دانشجویان اشاره کرد و یادآور شد: ارایه درس‌هایی مانند روش تحقیق، کسب و کار، کارآفرینی و… ابتدا سبب توسعه فردی تک تک کارآفرینان در جهت رشد و پیشرفت آنها در مسیر خلاقیت می‌شود و سپس منجربه حرکت در مسیر  رشد و ایجاد تیم کسب و کار خلاقانه می‌گردد.