در دیدار رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و رییس اداره ورزش و جوانان مشهد مقرر گردید:

امضا تفاهم‌نامه همکاری فی‌مابین

در دیدار رییس مرکز آمورزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و رییس اداره ورزش و جوانان مشهد بر همکاری فی مابین تاکید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مهندس احمد افروغی رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در دیدار با مهدی سلاطین رییس اداره ورزش و جوانان مشهد، مژده حاجت طلب رییس هیات ورزش‌های همگانی مشهد و جواد کاهانی رییس کمیته مسابقات ادارات مشهد بر همکاری هرچه بیشتر در راستای استفاده بهینه از امکانات این مرکز و اداره ورزش و جوانان مشهد تاکید نمود.

در این راستا مقرر شد تفاهم‌نامه همکاری بین مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و  اداره ورزش و جوانان مشهد امضا گردد.