مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > فراخوان چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی شعر باران

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فارس، چهارمین جشنواره سراسری دانشجویی شعر باران را برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، این جشنواره با رویکرد و هدف ارتقای زبان فارسی و فرهنگ شعر در بین دانشجویان دانشگاه های کشور در دو بخش سرایش و ترجمه ، در سه محور موضوعی قرآن و عترت ، مضامین آزاد و محور ویژه شاهچراغ در قالب کلاسیک و نو برگزار می شود .

دانشجویان علاقه مند می توانند آثار خود را تا اول بهمن ۱۴۰۱ به پست الکترونیک :cul.fr@acecr.ac.ir

شماره مجازی ۰۹۰۳۲۹۴۱۰۰۳

آدرس: شیراز ، بلوار زند ،ابتدای خیابان شهید فقیهی ،ساختمان جهاد دانشگاهی ، طبقه چهارم ، دبیرخانه ارسال نمایند.