مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > فراخوان شناسایی دانشجویان و اساتید کارآفرین و پژوهشگر

دانشجویان و اساتید کارآفرین و پژوهشگر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد می توانند جهت نحوه برخورداری از حمایت های مادی و معنوی دانشگاه به ارایه  دستاوردهای علمی، فنی و پژوهشی خود بپردازند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، واحد مشاوره و کارآفرینی مرکز با فراهم کردن ابزارها و شرایط مناسب جهت بهره‌گیری دانش و تخصص دانشجویان و مدرسان در راه‌اندازی و توسعه کسب ‌وکار و سوق دادن آنان به پردیس فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، فرصتی ایجاد می کند تا صاحبان طرح‌ها با ریسک‌ کمتر در مسیر رشد قرار گیرند.

دانشجویان علاقمند و کارآفرین می‌توانند جهت ارایه کسب و کار یا مقالات و دستاوردهای علمی، فنی و پژوهشی خود به اتاق ۳۲۵ جناب آقای علی افچنگی، کارشناس دانشجویی فرهنگی مرکز مراجعه نمایند.