مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > فراخوان ثبت نام در انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی

فراخوان ثبت نام در انتخابات کانون های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دانشجویان علاقمند جهت کاندیدا شدن در انتخابات کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مرکز می‌توانند از طریق ای دی AmirHosseinMoghimy@ (کارشناس دانشجویی فرهنگی مرکز) نسبت به ارسال رزومه خود تا ۲۵ تیرماه اقدام نمایند.

لازم به ذکر است دانشجویان می توانند در ۱۴ کانون‌ فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی مرکز از جمله ادب و هنر، تئاتر، جهادی، رسانه، صنایع دستی و هنرهای تجسمی، عفاف و حجاب، عکاسی، قرآن و عترت، کارآفرینی و پژوهشگران جوان، کتاب و کتابخوانی، محیط زیست و منابع طبیعی، مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی، موسیقی و ورزش های همگانی ثبت نام نمایند.