مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > فراخوان ثبت نام در انتخابات انجمن‌های علمی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

فراخوان ثبت نام در انتخابات انجمن‌های علمی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دانشجویان گروه‌های آموزشی مرکز غیر از رشته حقوق جهت شرکت در دهمین دوره انتخابات انجمن‌های علمی مرکز می‌توانند تا ۲۵ تیرماه سال جاری نسبت به ارسال رزومه خود از طریق ای دی AmirHosseinMoghimy@ (کارشناس دانشجویی فرهنگی مرکز) اقدام نمایند.

انتخابات انجمن‌های علمی در ۹ گروه تحصیلی کامپیوتر، گرافیک، دوخت و تکنولوژی لباس، گردشگری، روابط عمومی، مدیریت امور فرهنگی، تربیت بدنی، مدیریت کسب و کار و مترجمی زبان انگلیسی برگزار خواهد شد.