مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > فراخوان ثبت‌نام در انتخابات انجمن علمی رشته حقوق

دانشجویان رشته حقوق مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد می توانند جهت کاندیدا شدن در انتخابات انجمن علمی رشته خود ثبت‌نام نمایند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در راستای مشارکت هرچه بیشتر دانشجویان مرکز در فعالیت‌های علمی و پژوهشی فوق برنامه و با توجه به پذیرش مجدد دانشجو در رشته حقوق در سال تحصیلی۱۴۰۱-۱۴۰۰، انتخابات انجمن علمی این رشته برگزار می گردد.

دانشجویان علاقمند رشته حقوق که تمایل به فعالیت در انجمن علمی حقوق دارند، می توانند رزومه آموزشی و پژوهشی خود را تا تاریخ ۱۴۰۱/۲/۱۰ به آی دی AmirHosseinMoghimy@ امیرحسین مقیمی، کارشناس امور فرهنگی دانشجویی دانشگاه ارسال نمایند