مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > صعود مقتدرانه تیم‌های مرکز به دور دوم مسابقات

پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی؛

صعود مقتدرانه تیم‌های مرکز به دور دوم مسابقات

تیم‌های مناظره کننده علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در اولین روز مسابقات با شکست سنگین تیم‌های رقیب با اقتدار به مرحله دوم مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی صعود کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در اولین روز مسابقات که در محل هتل پردیسان مشهد برگزار شد هشت تیم از پنج مرکز علمی کاربردی استان درچهار گروه با یکدیگر به مناظره نشستند که در پایان چهار تیم به دور دوم مسابقات راه پیدا کردند.

گروه خانم‌های مرکز(افسانه اسماعیلی، فرزانه فریدونی، تکتم شاطری و عاطفه ایماندوست) ساعت ۱۴ روز پنجشنبه اول اردیبهشت ماه در اولین رقابت خود به عنوان گروه مخالف با گزاره “تعدد دستگاه‌های متولی مهارت آموزی موجب ارتقا سطح آموزش‌های مهارتی می‌شود” توانست بر تیم علمی کاربردی خدمات بهزیستی شکوه مهر۲ غلبه کند و به مرحله بعد صعود نماید.

دومین رقابت علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد نیز ساعت۱۶ برگزار شد که گروه آقایان مرکز(سجاداله یاری، محسن بشیان، ابراهیم ضرغام پور و ابوالفضل ایزدی) به عنوان گروه مخالف با گزاره “ریشه کنی بیکاری در جامعه به میزان زیادی به تغییر فرهنگ اشتغال در بین جوانان وابسته است” توانست با پیروزی قاطع بر تیم علمی کاربردی دادگستری خراسان رضوی به مرحله دوم صعود نماید.

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با معرفی دو تیم به سرپرستی “محسن صابری نجفی” عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در این دوره از مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی شرکت نموده است.

گفتنی است دومین روز مسابقات بعدازظهر امروزچهارم اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.