مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > صعود تیم مرکز به دور دوم با پیروزی مقابل تیم دانشگاه علوم پزشکی مشهد

یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران؛

صعود تیم مرکز به دور دوم با پیروزی مقابل تیم دانشگاه علوم پزشکی مشهد

تیم مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با عنوان «فرهنگ» در اولین روز مسابقات ملی مناظره با پیروزی مقابل تیم دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مرحله دوم صعود کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، در اولین روز از مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در مرحله استانی، تیم مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد(فرهنگ) با گزاره “ایران و روسیه نمی توانند متحد استراتژیک باشند” با موضع موافق، موفق شد بر تیم رقیب با عنوان رنسانس، غلبه کرده و به مرحله بعد صعود کند.

لازم به ذکر است تیم مرکز، چهارشنبه ۳۰ آذر ساعت ۱۲ با گزاره ” برای رعایت قوانین بین المللی اجازه حضور زنان در ورزشگاه ها را باید داد” با موضع موافق در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی به رقابت می پردازد.

سید محمد اصغرزاده و امیر همت بلند ثانی از دانشجویان رشته روابط عمومی، ترکیب تیم مرکز هستند.