مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > صعود تیم خانم‌های مرکز به فینال مسابقات

پنجمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی؛

صعود تیم خانم‌های مرکز به فینال مسابقات

تیم خانم‌های علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به فینال پنجمین دوره مرحله استانی مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی راه یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، تیم خانم‌های مرکز روز گذشته با شکست تیم علمی کاربردی تصمیم یار توس(۱) موفق شد به فینال مرحله استانی مسابقات گفتمان دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی راه پیدا کند.

تیم خانم‌های علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با ترکیب “افسانه اسماعیلی” دانشجوی رشته فناوری اطلاعات، “تکتم شاطری” دانشجوی رشته مدیریت امورفرهنگی، “عاطفه ایماندوست” دانشجوی رشته روابط عمومی و “فرزانه فریدونی فروزنده” دانشجوی رشته گردشگری، در جایگاه مخالف با گزاره “توسعه آموزش‌های مهارتی در کشور تنها راه برون رفت از معضل بیکاری است” با ارایه یک دفاع قابل قبول موفق شد از سد حریف خود عبور نماید.

مسابقه فینال روز سه شنبه ۶اردیبهشت ماه سال جاری ساعت ۱۶ در محل هتل پردیسان مشهد برگزار می شود.