مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > شب بزرگداشت زنده‌یاد استاد محمدرضا حکیمی

در مرکز جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌شود:

شب بزرگداشت زنده‌یاد استاد محمدرضا حکیمی

شب بزرگداشت زنده‌یاد استاد محمدرضا حکیمی همزمان با نخستین سالگرد درگذشت وی در مرکز جهاددانشگاهی مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، شب بزرگداشت علامه محمدرضا حکیمی با عنوان “مرزبان عدالت” ساعت ۱۷ پنج‌شنبه سوم شهریور ماه در محل تالار فردوسی مجتمع دکتر علی شریعتی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار می‌شود.

این مراسم با حضور و سخنرانی سارا شریعتی، محمد اسفندیاری، محمدرضا موحدی، آرمان ذاکری و یوسف بینا به همراه رونمایی از کتاب “خراسانیات” اثر علامه حکیمی و نمایش مستند “محمدرضا حکیمی، فریاد روزها” برگزار خواهد شد.

دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد می‌توانند در این مراسم شرکت نمایند.