مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > سخنرانی کارشناس ایدز مرکز بهداشت استان با موضوع “من نیز آزمایش اچ آی وی را انجام می دهم “

با همکاری کانون مهارت‌های زندگی و آسیب‌های اجتماعی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می شود:

کانون مهارت‌های زندگی و آسیب‌های اجتماعی مرکز، جلسه سخنرانی با موضوع “من نیز آزمایش اچ آی وی را انجام می دهم ” توسط کارشناس ایدز مرکز بهداشت استان خراسان رضوی برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، “من نیز آزمایش اچ آی وی را انجام می دهم” موضوع سخنرانی دکتر حسین پور در رابطه با بیماری ایدز می باشد که با هدف آشنایی دانشجویان با راه‌های انتقال این بیماری و همچنین نحوه تعامل و ارتباط با شخص مبتلا به این ویروس برگزار می شود.

علاقمندان می توانند چهارشنبه ۱۷ آذر ماه ساعت ۱۶ الی ۱۸ از طریق  لینک http://vc.jdmcenters.org/farhangei در این جلسه حضور یابند.