مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > رییس رویداد: درخواست دانشجویان برای مشارکت بیشتر دلیل تغییر زمان شد

رویداد شتاب «هوش مصنوعی و فرصت های بازار» ۱۸ خرداد برگزار می‌شود؛

رییس رویداد: درخواست دانشجویان برای مشارکت بیشتر دلیل تغییر زمان شد

زمان برگزاری رویداد شتاب هوش مصنوعی و فرصت های بازار به دلیل درخواست دانشجویان جهت امکان مشارکت در این رویداد  از ۴ خرداد به ۱۸ خرداد تغییر یافت.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مهندس احمد افروغی، رییس رویداد شتاب هوش مصنوعی و فرصت های بازار با تایید این خبر ، گفت: اگر چه استقبال بسیار خوبی تا این لحظه در دریافت ایده ها داشته ایم، اما درخواست غالب دانشجویان با توجه به امکان مشارکت آنان در همه گروههای آموزشی، تمدید زمان برگزاری رویداد را رقم زد و به تبع آن امکان تمدید فرصت ارسال ایده نیز فراهم شد که این زمان تا ۱۰ خرداد تمدید شده است و علاقمندان می توانند تا این بازه زمانی ایده‌های خود را ارسال نمایند.

وی افزود: امیدواریم با فرصت ایجاد شده زمینه برای مشارکت دانشجویان علاقمند و خلاق فراهم گردد.

رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد تاکید کرد: این رویداد در راستای تحقق شعار «گذر شکوفایی نخبگان ایران» با محور گروههای آموزشی علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات، ورزش و تربیت بدنی، هنر و امور فرهنگی و مدیریت و خدمات اجتماعی برگزار می‌شود.

وی به حمایت از ایده ها برتر در قالب مشاوره و منتورینگ رایگان اشاره نمود و افزود: ایده های برتر به شورای پذیرش و سرمایه گذاری مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی خراسان رضوی معرفی خواهند شد.

رویداد هوش مصنوعی و فرصت های بازار در تاریخ ۱۸ خرداد در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار خواهد شد.

براساس این گزارش، علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن های اعلامی تماس بگیرند.