مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار پژوهشی > رویداد شتاب گردشگری به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی

به همت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد:

رویداد شتاب گردشگری به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی اقدام به برگزاری رویداد شتاب گردشگری نمود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌ رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، رویداد شتاب(استارتاپی)گردشگری با محوریت گردشگری غذا، گردشگری سلامت، خدمات الکترونیک، گردشگری طبیعت و توریسم(اکوتوریسم) و فروش و بسته بندی صنایع دستی در تاریخ ۲۹ آبان ماه سال جاری برگزار گردید.

در این رویداد ۴۰ ایده به ثبت رسید که از این تعداد ۱۰ ایده توانستند به مرحله داوری راه پیدا کنند؛ در پایان نیز سه ایده برتر از دیدگاه هیات داوران این رویداد متشکل از احمد افروغی رییس دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، علیرضا حاتمی رییس پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی مشهد، جواد سخدی سرپرست مرکز رشد و فناوری‌های نوین سلامت مشهد، هادی رفیعی عضو هیات علمی پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی مشهد و محسن صابری مدرس کارآفرینی، به ایده‌های “راهنما گردشگر” از “یاسمین حسینی”، “توربین” از محمدکفیلی و “ون غذا” از آرزو تیرانداز اختصاص یافت.

این رویداد با حمایت مرکز رشد و فناوری‌های نوین سلامت مشهد، شتابدهنده اکسیر، شتابدهنده پدیده، مرکز تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی مشهد به صورت مجازی برگزار گردید.