مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > رویداد شتاب «هوش مصنوعی و فرصت های بازار»

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار می کند:

رویداد شتاب «هوش مصنوعی و فرصت های بازار»

رویداد شتاب (استارتاپی) با عنوان هوش مصنوعی و فرصت های بازار از سوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با همکاری اندیشکده هوش مصنوعی مرکز برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، این رویداد در راستای تحقق شعار «گذر شکوفایی نخبگان ایران» با محور گروههای آموزشی علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات، ورزش و تربیت بدنی، هنر و امور فرهنگی و مدیریت و خدمات اجتماعی برگزار می‌شود.

علاقمندان می توانند ایده‌های پیشنهادی خود را تا تاریخ ۲۶ اردیبهشت ماه در سامانه ثبت ایده به آدرس https://b2n.ir/n76453
ارسال نموده و از مشاوره و منتورینگ رایگان بهره ببرند.

رویداد هوش مصنوعی و فرصت های بازار در تاریخ ۴ خرداد در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد برگزار خواهد شد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن های اعلامی تماس بگیرند.