مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > برگزاری جلسه توجیهی ویژه امتحانات مجازی پایان ترم

مدیر آموزش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد عنوان کرد:

برگزاری جلسه توجیهی ویژه امتحانات مجازی پایان ترم

مدیر آموزش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد از برگزاری جلسه توجیهی ویژه امتحانات نیم سال ۲-۹۹ جهت رفع ابهامات دانشجویان در این خصوص خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، مهندس مجتبی اسعدی در خصوص برگزاری این جلسه توجیهی اظهارداشت: با توجه به نزدیک شدن به بازه امتحانات و با عنایت به اینکه مانند دو نیمسال گذشته امتحانات پایان ترم به صورت مجازی برگزار خواهد شد، این جلسه به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان به ویژه دانشجویان جدیدالورود، در تاریخ ۲۷خردادماه سال جاری برگزار شد.

وی با بیان اینکه جلسه توجیهی به صورت آنلاین و از طریق لینک http://vc.jdmcenters.org/justification برگزار گردید، ابرازداشت: در این جلسه در خصوص فراهم بودن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری توسط دانشجو جهت شرکت در امتحانات و چگونگی نحوه شرکت در آزمون و پاسخگویی به سوالات توضیحاتی ارائه گردید،همچنین نسبت به رفع مشکلات متداولی که دانشجویان در دو ترم گذشته برای شرکت در امتحانات با آن مواجه بودند، راهکارهای مربوطه شرح داده شد.

مدیرآموزش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد با بیان اینکه اطلاعات اولیه در خصوص آزمون‌های متمرکز و سامانه مربوطه به دانشجویان داده شد، گفت: در این جلسه برخی از قوانین و مقررات آموزشی از جمله قوانین مربوط به نیمسال تابستان یادآوری گردید؛ در پایان نیز به سوالات مطرح شده توسط دانشجویان در خصوص برگزاری امتحانات پاسخ داده شد.