مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > راهیابی دو دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله عملی المپیاد

نفرات راه یافته به مرحله عملی اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور معرفی شدند

راهیابی دو دانشجوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله عملی المپیاد

۲ تن از دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله عملی المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور راه یافتند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، اسامی راهیافتگان به مرحله عملی المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور اعلام شد که در این بین دو تن از دانشجویان کارشناسی حرفه‌ای گرافیک-پوستر و نشانه مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به نام‌های “آسیه قمچینی” و “مرجان رحیم زاده همدانی” به مرحله عملی المپیاد راه پیدا کردند.

لازم به ذکر است زمان برگزاری مرحله عملی اولین المپیاد مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور به میزبانی استان مرکزی متعاقبا اعلام خواهد شد.