مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > راهیابی ۶نفر از دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله نهایی المپیاد

نتایج مرحله کتبی دومین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور اعلام شد؛

راهیابی ۶نفر از دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله نهایی المپیاد

دانشجویان علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد به مرحله نهایی دومین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور راه یافتند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، بر اساس اعلام دبیرخانه اجرایی دومین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور، با پایان یافتن داوری مسابقات رشته‌های ۱۲ گانه مرحله اول این المپیاد، نفرات برتر حائز رتبه جهت ورود به مرحله نهایی معرفی شدند.

در رشته گرافیک “علی‌اکبر افچنگی”، در رشته فناوری اطلاعات “فائزه دربهشتی”، رشته ارتباطات “اویس چهاریاری”و در رشته تربیت بدنی “منصوره دره کی”، “اعظم اسماعیلی” و “رسول خاک” از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد موفق شدند به مرحله نهایی دومین المپیاد مهارتی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور راه یابند.

دانشجویان راه یافته به مرحله نهایی می بایست زیر نظر داوران اقدام به انجام یک پروژه عملی نمایند.

لازم به ذکر است زمان و شرایط برگزاری مرحله نهایی متعاقبا اعلام خواهد شد. در صورت مساعد بودن شرایط از نظر شیوع ویروس کرونا، مرحله عملی و نهایی دومین المپیاد مهارتی با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به صورت حضوری و در شهر اراک برگزار خواهد شد.

منصوره دره کی- رشته تربیت بدنی

فائزه دربهشتی-رشته فناوری اطلاعات