مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > راهیابی تیم خانم‌های مرکز به فینال مسابقات گفتمان دانشجویی استان

تیم خانم‌های مرکز به فینال چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی واحد خراسان رضوی راه پیدا کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، عصر روز گذشته در سومین روز چهارمین دوره مسابقات گفتمان دانشجویی مراکز علمی کاربردی استان، تیم خانم های مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد موفق شد با شکست تیم شکوه مهر ۲ به عنوان مخالف گزاره”سرمایه گذاری شرکت های چند ملیتی در ایران به استقلال ملی صدمه می زند ” به فینال مسابقات راه پیدا کند.

همچنین در دیگر رقابت نیمه نهایی مسابقات تیم آقایان مرکز در رقابت با تیم تصمیم یار توس به عنوان تیم مخالف با گزاره “خصوصی سازی در کشور موجب گسترش رانت و فساد اقتصادی می شود” از راهیابی به فینال مسابقات بازماند.

لازم به ذکر است این رقابت‌ها از طریق صفحه اینستاگرام مرکز به نشانی ek_jdm_mashhad پخش گردید.