مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > دیدار رییس دانشگاه جامی هرات با رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد

دکتر میرمحمد ایوبی، رییس دانشگاه “جامی” هرات با مهندس احمد افروغی، رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد دیدار کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، در این جلسه که صبح امروز ۸ بهمن برگزار شد، مهندس احمد افروغی، رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد بر توسعه روابط علمی  و فرهنگی تاکید کرد و گزارشی از فعالیت‌های مرکز در حوزه آموزش ارایه نمود.

وی بر ظرفیت سازی علمی و ارائه خدمات آموزشی و تحصیلی با کیفیت و ارائه خدمات تحقیقی نیز در این راستا اشاره کرد.

در ادامه دکتر میرمحمد ایوبی، رییس دانشگاه جامی هرات با ابراز خرسندی از همکاری‌های علمی با مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، خواستار حفظ و گسترش فعالیت‌های مشترک شد.

وی در زمینه برگزاری دوره‌های مشترک کوتاه مدت و تکمیلی در راستای رشته های دانشگاه جامی نیز اعلام آمادگی نمود.

در این دیدار، بعد از بحث و تبادل نظر در مورد موضوعات مشترک مورد نظر، بر امضای تفاهم نامه علمی تأکید شد.

در پایان دکتر میر محمد ایوبی، رییس دانشگاه جامی هرات از امکانات مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد بازدید کرد.