مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > دومین جشنواره سراسری علمی، فرهنگی و هنری “پروین اعتصامی”

دانشگاه کوثر بجنورد ویژه دانشجویان دختر برگزار می نماید:

دومین جشنواره سراسری علمی، فرهنگی و هنری “پروین اعتصامی”

دانشگاه کوثر بجنورد دومین جشنواره سراسری علمی، فرهنگی و هنری پروین اعتصامی ویژه دانشجویان دختر را برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دومین جشنواره سراسری علمی، فرهنگی و هنری پروین اعتصامی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در بخش‌های ادبی، هنری، موسیقی، پژوهشی، ایده و طرح و بخش ویژه در تاریخ  ۹ اسفندماه سال جاری به میزبانی خراسان شمالی برگزار می‌شود.

علاقمندان می‌توانند آثار خود را تا تاریخ ۳۰بهمن ماه سال جاری به دبیرخانه جشنواره به آدرس Parvinfestival2kub.ac.ir- Parvinfestival2.ir ارسال نمایند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن‌های ۰۵۸۳۲۴۱۴۶۱۲،۰۵۸۳۲۴۱۴۶۱۱،۰۵۸۳۲۴۱۴۶۱۰ و ۰۵۸۳۲۴۲۷۶۴۵ تماس گیرند.