مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > دوره منتورشیپ برنامه‌نویسی با پایتون

علمی کاربردی جهادانشگاهی مشهد دوره منتورشیپ برنامه‌نویسی با پایتون را با هدف آماده‌سازی شخص برای ورود به بازار کار برگزار می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، پیاده‌سازی پروژه‌های هدفمند و حل مسایل کاربردی برنامه نویسی از جمله اهداف برگزاری این دوره مهارتی است. همچنین ارایه مدرک معتبر دانشگاهی را می توان از ویژگی‌های مهم این دوره برای مهارت‌آموزان توانمند عنوان نمود.

شهریه دوره پایتون ۴ میلیون تومان خواهد بود که دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد می‌توانند از تخفیف ویژه ۴۰درصدی استفاده نمایند.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به آی دی SanazShahraeini@ پیام داده و یا با شماره ۳۱۹۹۷۲۹۳-۰۵۱ تماس گیرند و یا جهت ثبت نام به آدرس سه راه ادبیات، مجتمع دکتر علی شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی، ساختمان علمی کاربردی مراجعه نمایند.