مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > دوره مجازی «مهارت های کاریابی» ویژه دانشجویان و دانش آموختگان سراسر کشور

جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دوره «مهارت های کاریابی» را به صورت مجازی برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، سرفصل های دوره به این شرح است:

زمینه های شغلی در ایران ( دولتی و خصوصی)
روش های کاریابی
چالش های پنهان در شغل یابی
راه های برون رفت از تله بیکاری
روش های دیده شدن در مسیریابی شغلی
تضمین حرفه شغلی
مشاغل رو به زوال و مشاغل آینده
شناخت روندهای حاکم بر بازار کار و صنعت
انجام چند آزمون شغلی
مهارت ها و مدارک تحصیلی
کاریابی در داخل و خارج

این دوره با تدریس محسن صابری در قالب ۱۶ ساعت(۸ جلسه) در روزهای فرد یکشنبه، سه شنبه و پنجشنبه از ساعت ۱۷ تا ۱۹ برگزار می‌شود.

دانشجویان و دانش آموختگان تمام دانشگاههای کشور می توانند در این دوره شرکت کنند.

ارایه مدرک معتبر و قابل ترجمه از امتیازات این دوره است که در پایان دوره نیز آزمون مجازی برگزار می‌شود، همچنین امتیاز ویژه برای دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد در نظر گرفته شده است.

شهریه دوره، مبلغ ۲۵۰ هزار تومان است که علاقمندان می توانند از طریق راه‌های ارتباطی ذکر شده جهت ثبت نام اقدام کنند.

???? راه های ارتباطی:

تلگرام و ایتا:
@majazijdm

????لینک ثبت نام:

ثبت نام تا تاریخ ۲۰ آذر ماه انجام می شود و شروع دوره از روز سه شنبه، ۲۱ آذر می‌باشد.

حداقل مدرک مورد نیاز جهت شرکت در دوره ، “دیپلم” است.