مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار آموزشی > دوره جدید «حرفه‌ای گری در معاملات ارز دیجیتال»

جهاددانشگاهی مشهد برگزار می کند:

دوره جدید «حرفه‌ای گری در معاملات ارز دیجیتال»

جهاددانشگاهی مشهد، دوره جدید «حرفه ای گری در معاملات ارز دیجیتال» را از ۸ آبان ماه برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، شروع این دوره از تاریخ ۸ آبان ماه در تالار همایش فردوسی مجتمع شریعتی جهاد دانشگاهی مشهد می‌باشد که به مدت ۳۰ ساعت تا پایان دی ماه ادامه خواهد داشت.

سرفصل های این دوره شامل موارد ذیل است:

مفاهیم و مقدمات
آشنایی با پروژه های پانزی و کلاهبرداری
فاندامنتال
آموزش کیف پول
آموزش صرافی
احراز هویت صرافی
آموزش با تریدینگ ویو
مدیریت سرمایه و مدیریت ریسک
تکنیکال
کندل استیک و الگوها
پرایس اکشن حرفه ای
اندیکاتورها و اسیلاتورها
اموزش سیستم های معامله گری

ظرفیت پذیرش متقاضیان جهت حضور در دوره محدود می‌باشد؛ شهریه ثبت نام نیز مبلغ ۸ میلیون تومان است که برای دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، تخفیف ویژه دانشجویی لحاظ می‌شود.

ثبت نام غیر حضوری:

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام حضوری می توانند به « اتاق ١٠١ » واقع در مرکز  علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد، مجتمع شریعتی ، سه راه ادبیات مراجعه کنند.