مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد برگزار می کند:

دوره”جامع مدیریت کسب و کار”

مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد دوره “جامع مدیریت کسب و کار” برگزار می کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، دوره “جامع مدیریت کسب و کار” توسط مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و مرکز آموزش‌های کوتاه مدت اندیشه جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اعطای دو گواهینامه معتبر از دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان جهاددانشگاهی با مجوز وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و با قابلیت ترجمه برگزار می‌شود.

در این دوره شش ماهه مباحث آموزشی تئوری، کارگاهی و پروژه‌ای توسط اساتید برجسته کشور ارایه می شود.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۷- ۳۱۹۹۷۷۱۵-۰۵۱ و ۰۹۱۵۴۹۶۶۱۸۱ تماس حاصل فرمایند.

لازم به ذکر است جهت رفاه حال علاقمندان به گذراندن این دوره قابلیت پرداخت شهریه به صورت اقساطی تا پایان دوره فراهم شده است.