مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مشهد > اخبار مرکز > اخبار فرهنگی > دعوت از دانشجویان مرکز برای ارایه آثار خود در جشنواره ملی”حرکت”

پایان مردادماه آخرین مهلت ارسال آثار اعلام شد؛

دعوت از دانشجویان مرکز برای ارایه آثار خود در جشنواره ملی”حرکت”

از دانشجویان مرکز جهت ارسال آثار خود به جشنواره درون دانشگاهی “حرکت” در زمینه‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و چاپ کتاب دعوت می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد، علاقمندان می توانند جهت شرکت در نهمین جشنواره درون دانشگاهی “حرکت” ویژه دستاوردهای انجمن‌های علمی، دانشجویی مراکز علمی کاربردی کشور آثار خود را حول محورهای انجمن علمی برگزیده، فعالیت‌های علمی خلاقانه، رویداد علمی، فضای مجازی، نشریه علمی، بخش ویژه، کار آفرینی، پژوهش، اختراع و کتاب به آی دی خانم شهریاری ( Mlh_shahryari@) ارسال نمایند.

گفتنی است دانشجویانی که در قالب این جشنواره موفق به کسب رتبه و مقام گردند علاوه بر جوایز جشنواره از تخفیف شهریه ثابت نیز برخوردار خواهند شد.